Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Improteater.no

Kurs i improvisasjonsteater siden 2004

Om Improteater.no

Improteater.no holder kurs i improvisasjonsteater for privatpersoner, skoler, foreninger, teatergrupper og bedrifter.


Improteater.no arrangerer kurs i improvisasjonsteater for voksne på Oslo Teatersenter. 


Om kursleder Ingunn Andreassen

Ingunn Andreassen er teaterregissør, teaterpedagog, manusforfatter og skuespiller. Hun har undervist i teater siden 1997, og har hatt regi på over 35 teaterstykker.


Hun har siden 2004 drevet Improteater.no, og siden 2012 drevet TeaterStudio som holder kurs i skuespillerteknikk.


Ingunn har instruert deltakere i «Jakten på kjærligheten» på TV2 i improvisasjonsteater. Dagsavisen Vårt Land og magasinet MAG har skrevet reportasjer om improteaterkursene hennes.


Hun har vært kunstnerisk leder og skuespiller i Oslo Improvisasjonsteater (2002-2009). Oslo Improvisasjonsteater hadde ukentlige improforestillinger på Dattera til Hagen. Som improskuespiller har hun ved flere anledninger gjestespilt på The Basement Theatre (Atlanta), Stockholms Improvisationsteater og Chicago Improv Festival.


Hun har studert improvisasjonsteater i Sverige, Nederland, Danmark og USA. Hun har gått kurs og workshops med: Jacob Bannigan, Joe Bill, Anja Boorsma, Marta Borges, Beatrix Brunschko, Craig Cackowski, Randy Dixon, Eugen Gerein, Jeff Griggs, Per Gottfredsson, Johan Humlesjö, Nick Johne, Lorenz Kabas, Keith Johnstone, Shawn Kinley, Helena Lindegren, Roddy Maude-Roxby, Susan Messing, David Razowsky, Asaf Ronen, Gary Schwartz, Sergey Sobolev, JStar og Mark Sutton.


Ingunn har skrevet for radio, teater og film - og har blant annet skrevet hørespillserien «Alt for Daniel» (NRK Radioteatret), som vant førstepris i den internasjonale radioteaterkonkurransen Prix Ex Aequo.


Hun underviser også på Rælingen kulturskole. På kulturskolen har hun en barneteatergruppe og en ungdomsteatergruppe en kveld i uka.


Ingunn er utdannet skuespiller fra Nordisk Institutt for Scene og Studio (NISS), og teaterpedagog fra Høgskolen i Oslo. I tillegg har hun studert dramaturgi og teaterteori på Universitetet i Oslo, og pedagogikk på Universitetet i Tromsø. 

Om kursleder Christina Hvinden

Christina Hvinden er skuespiller og instruktør utdannet fra Desmond Jones School of Mime and Physical Theatre og Ecole Mime Corporel Dramatique.


Christina startet med improvisasjonsteater da hun studerte Teatervitenskap i Bergen. På slutten av 90-tallet var hun instruktør og leder for improgruppa Mandagsgruppa. I 2002 ble hun medlem av Oslo Improvisasjonsteater. Hun har spilt BarneImpro på Soria under Moria og på Torshovteatret i regi av Den kulturelle skolesekken.


Christina drev i 6 år Bouvetteatret i Bergen. Teatergruppa hadde blant annet teateroppsetninger på Black Box Teater, BIT-Teatergarasjen og Teaterhuset Avant Garden.


De senere årene har hun jobbet spesielt mye med teater som verktøy i læringsprosesser med fokus på kommunikasjon og samhandling. Hun har ledet bedriftsworkshops for Splint og Klinsj. Christina har for Improteater.no vært instruktør for ukentlige kurs, sommerkurs og bedriftskurs.


Christina Hvinden og Ingunn Andreassen er gamle skuespillerkollegaer fra Oslo Improvisasjonsteater.